uah_top.jpg

SKIPPER FROKOST

Hvide sild
med smilende æg og karrysalat

Gravad laks
med hjemmelavet rævesauce

Krydderurte Fiskefrikadeller
med grov hjemmelavet remoulade

Svinemørbrad
af frilandsgris med svampe a lá creme

Vesterhavsost
med chutney, oliven og rugbrødschips

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 198,- min. 10 couv.

uah_left_pic01.jpg


ITALIENSK BUFFET

Bruchetta
med basilikum, tomat og hvidløg

Vitello Tonnato
skiver af kaalv med tuncreme og kapers

Rødvinsmarineret oksesteg
med marinerede kartofler

Tomat-aubergine lasagne

Spæde salater
med tomat, frisk mozarella og rødløg

Udvalg af italienske oste

Citron Tiramisu

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 298,- min. 10 couv.

KAPTAJNENS FROKOST

Rød Christiaanssø pigens sild
med æblesalat og ristede kapers

Stegte sild
med DIjon og timiam hertil syltede rødløg

Røget laks fra Daniel Letz
med rygeost creme og kartoffel

Hvid fisketerrin
med skaldyr og krydderurtemayonaise

Roastbeef
med friskrevet peberrod, sprøde løgringe og hjemmelavet grov remoulade

Hønsesalat
med svampe og sprød kyllingesvær

Udvalg af danske og udenlandske oste
hertil chutney, oliven og tapenade

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 325,- min. 10 couv.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Husk at bestille i god tid.
Vi bringer gerne ud, ved kørsel på over 3 km vil der være et transporttillæg på 300,- kr.
Vi anretter på porcelæn, det forventes returneret i rengjort stand.
Betaling netto kontant ved levering.
Der tages forbehold for ændringer.
I er altid velkommen til at kontakte os, hvis i skulle have andre ønsker til selskaber eller mad ud af huset.

GASTRO BUFFET

Rimmet laks
med tangperlecreme, grillet citron og rugbrødscrumble

Carpaccio af kalveinderlår
med trøffelolie, friskrevet parmesan og rucola

Håndpillede svenske rejer
med hjertesalat og Thousand Island dressing

Svinemørbrad af frilandsgris
svøbt i parmaskinke og basilikum

Barolomarineret oksefilet
med kraftig sky sauce

Kartoffelsoufflè
med bacon og skalotteløg, gratineret med Vesterhavsost

Perlebygsalat
med bagte rodfrugter, citron og jomfruoliveenolie

Grøn fyldig bønnesalat

Cheesecake med blodappelsingelè

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 375,- min. 10 couv.


GILLELEJE HAVNS BUFFET

Varmrøget laks
med persillerygeost creme

Perlehøneterrin
med pærekompot, friseè salat og frisk høvlet parmesanost

Langtidsstegt Toscansk svinekam
med citron, hvidløg og masser af krydderueter

Sødmælksskalveculotte
stegt med laurbær og sherry

Grønne salater
med saltede mandler og granatæble

Kålsalat
med trøffel, skalotteløg og Emmentaler

Vesterhavsost
med chutney, oliven og rugbrødschips

Citrongræs Panna Cotta
med passionsfrugt gelè

Serveres med vores hjemmebagte brød samt smør

Buffet Kr. 355,- min. 10 couv.